Showing posts with the label Food Glorious FoodShow all
White & Black Lakeside Titiwangsa

White & Black Lakeside Titiwangsa. Kalau korang selalu jalan-jalan kat Taman Tasik Titiwangsa, mesti korang perasan kafe ni yang bersebelahan dengan tasik. Kafe ni berkonsepkan 'open' dan 'airy', memang cantik…

Brunch di Levain Boulangerie & Patisserie

Tak sangka lepas breakfast di Kenny Hill dengan ex-roommate, esoknya keluar lagi kali ni dengan kakak pulak memandangkan dia ajak keluar semalam. Kami ke Levain Boulangerie & Patisserie di Imbi, KL.  Tempat ni lebih kurang ma…

Breakfast Date di Kenny Hills Bakers

Minggu ni memang penuh aktiviti keluar dengan kawan-kawan. Syukur Alhamdulillah, takde la sunyi bila anak-anak turun sekolah. Hari ni pagi-pagi lagi pergi sarapan pagi dengan ex-roommate aku masa belajar kat UTM dulu, Eva. Kiteor…

Wordless Wednesday - Musim Durian

Durian ni memang favourite kiteorang satu family dari dulu lagi. Even anak-anak pun sejak baby pantang nampak durian, laju je mengejar dengan kereta sorong dorang tu sambil mulut menganga dan air liur meleleh-leleh. Padahal tak a…

Sahur & Iftar Package at Fairfield Kuala Lumpur by Marriott

For my husband's birthday celebration, we decided to celebrate it by going on a staycation within KL. Since my husband's birthday falls in Ramadhan this year, I decided to look for a hotel that offers sahoor & iftar p…