Skip to main content

Posts

Featured Post

Buat Korang Yang Gemarkan Korean Street Food, Jom Try emart24

Lately ni cuaca KL tak menentu. Minggu lalu panas terik, minggu ni pulak hujan, berangin dan mendung aje. Awal minggu ni je ada kejadian pokok tumbang di kawasan Gombak dan Wangsa Maju, Alhamdulillah tempat kiteorang ok je. Disebabkan minggu lepas panas lit2, kakak aku ajak kami jalan-jalan carik dessert sejuk. So lepas je Sis Lin balik, kiteorang pun join kakak dengan adik aku pegi jalan-jalan cari dessert. Ni first time la aku sampai ke emart24 ni. Dari luar nampak macam convenience store, tapi bila masuk baru perasan ada cafe kat tepi. Khadeeja posing sebelah patung emart24 emart24 ni asalnya dari Korea dan disebabkan rakyat Malaysia ni memang kaki makanan Korea, so dieorang pun bukak cawangan di sini jugak dalam tahun 2021. La, baru la jugak rupa-rupanya. Kedai ni berkonsepkan neighbourhood convenience store & pada masa yang sama, tempat berjumpa dan lepak-lepak. Design kedai yang ceria dan mati-mati ko ingat ni convenience store je Tapi tiba-tiba ko nampak kafe pulak kat dalam

Latest Posts

Wordless Wednesday

Melawat kedai makan baru - Kedey Kamek

Geng KAMIE Reunion

The Edison, Georgetown Penang