Carneyz & Junaidix
Selamat ulangtahun kelahiran ke-45, Suami Terchenta!


12 April lepas, Suami Terchenta menyambut ulangtahun kelahiran yang ke-45. Setiap tahun sebenarnya kiteorang tak pernah miss menyambut ulangtahun kelahiran Suami Terchenta tapi tahun ni disebabkan birthday dia jatuh pada hari raya ke-3 dan kiteorang pulak travel ke Bintulu masa tu, jadi belum buat sambutan lagi tahun ni.

Tapi sebelum balik beraya hari tu, aku sempat belikan hadiah untuk Suami Terchenta. Dia ni tak pernah mintak hadiah mahal-mahal dari isteri terchentanya ni, asyik isteri je yang mintak hadiah mahal 😜. Kebetulan sebelum ni dia mengadu lanyard dia putus, jadi aku pun belikan hadiah lanyard.

Braun Buffel
Kemain seronok dia balik kerja tengok ada hadiah atas meja.

Buat Suami Terchenta, selamat hari lahir abang! 
Semoga Allah memberkati usiamu, 
mengurniakan nikmat kesihatan dan umur yang panjang, 
kebahagiaan yang berkekalan dan 
melimpahkan rahmat dan kasih sayangNya ke atasmu dan kita sekeluarga. 
Semoga Allah menjadikanmu sebagai imam rumahtangga 
yang penuh tanggungjawab dan ketaqwaan, 
serta selalu patuh pada ajaran Allah. 
Ameen YRA 🤲🏻
Barakallah fii umrik, ya zawji.

Pantai Tanjung Batu
Semoga impian kita nak bersara di Bintulu, Sarawak 10 tahun lagi tercapai... Best nya hari-hari dapat duduk bawah pokok kelapa menikmati bayu laut sambil dengar deruan ombak 🤭

26 comments:

  1. Happy Belated Birthday to Junaidi

    ReplyDelete
  2. Sanah helwah to ur hubby!!april babies rupanya..sama mcm MZ jugakkk🤣🤩

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ MZ. Happy birthday in advance MZ 🎂 😊

      Delete
  3. happy birthday to ur hubby..hadiah emm, menariks tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ MA. Sekali-sekala belanja hadiah mahal sikit hehe

      Delete
  4. Happy Belated Birthday untuk suami Carneyz ya. Semoga impian suami isteri tercapai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen2x Ya Rabbal Alameen... 🤲🏻

      Delete
  5. Replies
    1. Uncle pun apa kurangnya, nampak macam 30an!

      Delete
  6. Happy belated day Jun.. Moga yang baik-baik aja buat Jun & Karni ...

    ReplyDelete
  7. hepi belated besday buat encik suami.. besday saya dan isteri selang 2 hari je.. masa tu la akan bertukar hadiah..

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir utk suami carneyz.... semoga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki yg melimpah dan rahmat-Nya yang luas. aminnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن 🤲🏻

      Delete
  9. Selamat berbahagia....saya pun bulan ini, 10 April dan suami 5 April 😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah, semua April babies ya 😄 selamat ulangtahun juga buat Mreneyoo dan suami 💕

      Delete
  10. Happy belated birthday Suami Terchenta Carneyz.
    Semoga sentiasa sihat dan tercapai impian untuk bersara di Bintulu.

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday buat suami Carneyz

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday untuk suami sis...
    insya-Allah, mudah mudahan diperkenankan doa sis nak bersara di Bintulu tu...siapa lah yang tak nak bersara di kampung kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Linda 💕

      Ada je org yg taknak bersara kat kampung sbb dah terbiasa hidup di kota besar. Pernah terbaca kisah orang yang dah bersara dan buat rumah kat kampung sbb plan asalnya nak bersara di kampung. Lepas setahun dia pindah balik duduk rumah kat bandar sbb dah tak biasa dgn suasana di kampung, tambah pulak jauh dari kawan2 dan anak2.

      Delete
  13. Happy belated birthday . Semoga dipermudahkan dalam setiap urusan

    ReplyDelete
  14. happy belated birthday utk suami kakak... aaamiiin semoga tercapai impian bisa bersara di bintulu yaa :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .