Showing posts with the label Cinta HatiShow all
Selamat Hari Jururawat Sedunia

. Kredit: mkn.gov.my Tadi nampak my mom post dekat IG ucapan 'Selamat Hari Jururawat Sedunia'. Maka dengan ni, aku pun nak ucapkan 'Selamat Hari Jururawat Sedunia' kepada para jururawat dan bekas jururawat semua. …

Wordless Wednesday: Jalan-jalan di Kampung Suami Terchenta

Sukanya dapat menikmati angin pagi segar di kampung. Suami Terchenta layan je la wife request nak jalan-jalan kat kampung sambil dia bercerita - ha, ni la tempat terjun sungai dulu... dulu tempat ni anak sungai sekarang dah jadi …

Happy Birthday, Love!

To the king of my heart, the man of my dreams, and the love of my life, Allah has blessed me with many things in my life, and you are one of Allah's greatest blessings. On this special day, I pray to Allah: "Ya ar-Rahman…

Birthday Dinner at Alexis, The Gardens

Yesterday my dearest life partner turned 34 years old :) Happy birthday my man! When we first met, he was 25 years old and it has been 9 years since then. How time flies. Anyway, I decided to have a special dinner celebration f…

Dating!

Hari ni dengan tak semena-mena dapat sms dari group assignment member: S: Today class cancel. No electricity @ city campus. Aku: yeayyy!!! Tengok tu, kemain seronok kan padahal dulu beriya-iya nak sambung study gittew... Ye…

Best friend, I just wanted to wish you. Merry Christmas. Wherever you are. You asked - 'Is he everything to you now?' I could not bring myself to answer that, monk. What could I say? That you are my best f…

Today our marriage turned 3 years old. 3 years old, people. 3 fantastic, bittersweet, honest-to-God years of being man and wife. Some people said that at the current divorce rate, anyone who made it to the third year will have …

Firstly, saya mahu ucap terima kasih. Terima kasih Amy, Husna. Kalian berjaya meraih mood saya kembali. Saya sudah kurang depressed. Life still perlu diteruskan. Ahad lepas. Semalam lah. Kami sama-sama di dapur. Saya tengah cho…

30 Rocks!

... In Suami Terchenta's case la, not mine. I would probably flee & scream like a banshee if I turned 30. Not that he would admit it. He woke up and said, 'Wow, I feel like... 17.' *smack my head* This yea…

Love You When You Sleep

Love is like this shell I picked up in my open palm Don't get me wrong with the title of this entry. I love my husband 24/7. All the time. Even when I am feeling upset. That's normal. But sometimes at night, when he …

My darling husband, Happy Anniversary! :) Today, our marriage turns two years old. Words can't describe how wonderful you have been to me and I love you even more than I did two years ago. Je t'aime, Mr. Junaidix. L…

We were watching 'Troy' on TV3 tonight and I swear by God's name, I have not watched this entire movie before. So naturally, I did not recognize the characters in the movie. Naturally . 'Wonder who's that gu…

16.04.06

Dua tahun lepas, pukul 10 pagi sampai 12 tengahari, saya di dapur. Macam Cinderella dipaksa ditugaskan memasak untuk tetamu2 yang bakal hadir. Saya masak ayam masak merah, tanak nasi, bancuh air, dan siapkan beberapa lauk-…

While Waiting In The Car...

We got so bored and we played with.... tissue paper: "Meet the Princess of Persian..." "Pirate of The Caribbean. Muahaha!"

A Romantic Table for Two

Trump sangat baik hati. Dia belanja makan malam untuk aku dan Suami Terchenta. Di Chalet, Equatorial Hotel. Sempena ulangtahun perkahwinan kami. Makaseh Trump! Jadi, semalam kami keluar untuk sesi makan malam yang roman…

Our First Anniversary

My Wedding Ring , originally uploaded by Carneyz . ... was sweet and simple. We spent the day watching our favourite movie - Lord of The Ring. Then cooked our favourite meal. Lit a candle, and had a candle light dinner. After…

Attention! Kepada sesiapa yang baca story ini, lepas tu ingat aku dah jadi mak duyong pregnant, harap segera buat pembetulan otak di wad sakit mental, Batu 7. Sebenarnya ini ialah dialog yang dipanggil ‘family planning’ . Se…

Aku baru masak bubur. Bubur ntah apa2, aku main campak je bahan2 dalam periuk (udang, bebola daging, udang kering, bla2x). Harap2 sedap. Suami terchenta tak larat nak makan makanan pejal. Jadi kena masak bubur untuk dia. Hara…

Suami terchenta jatuh sakit. Demam panas. Huhu... Aku sangat risau. Rasa bersalah jugak. Sebab apa? Well... Semalam. Aku berjaga sampai dinihari, siapkan design e-kad dari kami berdua (nanti kami akan hantar kepada semua teman2…

Crazy Over Persona

photo: www.proton-edar.com.my There is something about Proton’s latest addition, Persona, that is charming the socks off me. Perhaps its sporty tail lights. Or its sleek interior. Or its spacious boot compartment ( I am …