Showing posts with the label Places We GoShow all
Ladang Farm Fresh UPM

Sejak dua menjak ni seronok je tengok gambar kawan-kawan bercuti di Kundasang, Sabah. Macam-macam benda baru dah ada kat sana, contohnya bila pergi blog  Syuhada Salleh  baru tau di Kundasang dah ada tempat glamping. Tapi kalau s…

Cuti Wesak - Cuti-cuti Melaka

Weekend baru-baru ni, kawan baik aku jemput kiteorang sekeluarga ke majlis kawen adik dia di Melaka. Memandangkan hari Isnin merupakan cuti ganti untuk Hari Wesak, jadi kiteorang buat keputusan pergi ke Melaka dan seterusnya ke D…

Imperial Hotel Kuching

Hari Raya ke-6, kiteorang menghadiri majlis doa selamat sempena perkahwinan sepupu rapat aku di Imperial Hotel Kuching. Memandangkan Samarahan memang terkenal dengan traffic jammed, kiteorang decide untuk tidur semalam di hotel y…

Wordless Wednesday: Masjid Jamek Negeri Sarawak

Pemandangan waktu malam Subhanallah... Cantik betul masjid rasmi negeri Sarawak ni. Ni la first time jejak kaki ke masjid ni yang serba gah ni. Mata aku tak lepas-lepas memandang kubah-kubah kecil dalam masjid ni. Memang terper…