Alhamdulillah segala puji bagi Allah.

Dah lebih seminggu genap usia aku ke-40. Tiada kata-kata yang dapat diungkapkan untuk mengucapkan syukur ke hadrat Ilahi atas segala nikmat, kurnia dan kebahagiaan yang dikecapi selama ni. Semoga pengakhiran usia aku juga yang baik-baik, ameen ya Rabbal Alamin...


P/S: Terima kasih Suami Terchenta belanja staycation lagi sempena birthday. Semoga murah rezeki abang selalu, mana tau boleh bawak cuti-cuti pulak tahun depan! 😛

16 Comments

  1. Happy Birthday! Welcome to 4-series club :)
    Awet muda je nampaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dahi tu dah berkerut seribu hehe. Terima kasih atas ucapannya sis...

      Delete
  2. Alhamdulilah... 40 tahun jelita okay di usia ni, tapi bermacam ujian dan dugaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah… kene jaga kesihatan betul2 pada usia ni kan.

      Delete
  3. Replies
    1. Hahaha! Kita dah masuk kelab 40 cam uncle gak :p

      Delete
  4. amboiiii staycation kat mana tu :p psstt welcome to da club :D pasni bole buat xtvt level2 40s ye hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Staycation kat bukit bintang kak Ret. Aktiviti apa tu? Psstt.. bila nak jalan2 naik ketapi ni?

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .