Jom kita memeriahkan GA dari blogger Syazni Rahim. Mana tau ada rezeki dapat hadiah dalam kotak tu ✌🏻. Buat anak bongsu SR, Aunty ucapkan Happy Belated Birthday 🎈🎈. Semoga menjadi anak yang solehah, penyejuk hati dan kebanggaan ibu dan ayah selalu 🀲🏻.

28 comments:

  1. cutenya kotak hehe all the best carney!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih atas doanya, dan sudi join ;)

    ReplyDelete
  3. All the best and good luck..nak join but belum join lagi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ MA 🌸 Cepat2 join dah tak lama tu

      Delete
  4. semoga dapat habuan yang best. menarik sangat packaging nya, apalah yang ada dalam tu ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ada rezeki menang nnt kita buat unboxing hehe

      Delete
  5. Good luck & all the best. Tak dapat joint sebab entry auto update sampai 5/6/2024. Ha ha ha ha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Shai 🌸 Rajin ko ye, aku ni kais pagi makan pagi, bercinta nak update blog bila datang mood malas hahaha

      Delete
  6. selamat berGA.. wow, besarnya gambar baner GA.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setting blog ni mmg akan letak size original utk gambar pertama hehe

      Delete
  7. All the best! Cuya pon join last minit

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .