Akhir-akhir ni aku minat tengok design rumah yang trending sekarang di IG. Siap follow lagi influencers yang renovate rumah lawa-lawa. Sambil-sambil tu buat buku idea rumah idaman, mana tau dapat buat rumah lawa macam rumah dieorang jugak, Insha Allah ameen...

Buku idea ni aku guna apps GoodNotes. Aku dah guna apps GoodNotes ni sejak 2017 lagi sejak zaman bekerja, sebab senang buat nota masa meeting lepas tu boleh search balik nota walaupun tulisan tangan. Sekarang dah jadi pengurus rumahtangga, aku pakai untuk tulis resipi / rancang percutian keluarga.

6 Comments

  1. aminn..boleh insyaallah..eh baru tau pasal apps ni..thanks sis..nk install la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen... sama2. apps ni berbayar klu tak silap. Tapi mmg bagus & selalu pakai, berbaloi beli.

      Delete
  2. Fuh! Tahun 2017 cakap omputeh...!

    ReplyDelete
  3. wahh cambest je apps goodnotes nih., ;p

    ReplyDelete
  4. mmg best wak. boleh carik template buku planner jugak, tak perlu nak bawak planner, buku nota dsb masuk meeting ;p

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .