Tahniah buat Dato' Seri Anwar Ibrahim kerana akhirnya terpilih menjadi Perdana Menteri Malaysia ke-10 sekaligus meleraikan persoalan semua rakyat Malaysia - bila nak dapat cuti ni? Hihi.

Tapi walaupun cuti dah diumumkan pada 28 November 2022 (Isnin depan), tapi aku takdelah seronok sangat pun. Pertama sebab aku memang hari-hari bercuti sejak 'retire' awal ni (kihkih) dan kedua, Suami Terchenta tengah sibuk dengan projek di ofis so Isnin ni pun dia akan bekerja keras jugak. Jadi confirm la kami tak kemana-mana Isnin nanti.

Yang penting bulan depan ulangtahun perkahwinan dan birthday anak-anak Suami Terchenta kena ambik cuti, awal-awal lagi aku ingatkan dia. Biasalah orang workaholic ni kena diingatkan selalu kalau tak lupa je la alasannya...

16 Comments

  1. Ala kasihan suami tidak boleh bercuti Isnin nanti.
    Hehe pulun berjalan bulan depan.

    ReplyDelete
  2. Tahniah DSAI....cuti...tapi tu la x cuti pun...ken ahantar Mak Pah pi check up

    ReplyDelete
    Replies
    1. bezanya cuti dlm sistem tak kena tolak je kan SA.

      Delete
  3. Replies
    1. duduk rehat di rumah pun heaven jugak kan ciknur hehe

      Delete
  4. Uncle ni cuti ke tak cuti ke.... sama je.... huhuhu

    ReplyDelete
  5. Seronok dengar pengumuman cuti, tapi tak akan ke mana-mana. Duduk memerap di rumah semak kertas peperiksaan murid SPM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai kesiannya Kak Amie. Takpe nanti cuti akhir tahun boleh plan cuti ke mana-mana kan ;)

      Delete
  6. Replies
    1. Wak tak cuti tapi dapat makan angin berjalan2 di sana :P

      Delete
  7. Selamat berehat ye. Saya dok fikir lagi ni esok cuti nak ke mana. Ke, elok rehat rumah sahaja. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asben tak jadi masuk kerja sbb aktiviti postpone ke minggu depan jadi hari ni kami jalan2 keliling kl hehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .