<UPDATE> 
Terima kasih atas kunjungan kawan2 semua ke blog ni. Nampaknya page view dah mencecah lebih dari 500k hari ni! Sesuatu yang aku pernah rasakan mustahil awal tahun ni. Kepada sesiapa yang berjaya screenshot page view ke 500k tu, harap boleh hantar screenshot ke email carneyz[at]gmail.com sebelum 12 tengah malam ni ye 😊

Salam Rabu semua,

Wah, pejam celik pejam celik dah Rabu kan. Esok Suami Terchenta akan mula berkampung di ofis untuk projeknya sampai Ahad ni. Hari Jumaat - Ahad pulak anak-anak akan mengikuti aktiviti perkhemahan di Negeri Sembilan. Tinggal aku dengan Louis je la kat rumah. Nasib baik ada Louis sekarang takde la sunyi sangat nanti.

Oh by the way, korang ingat tak aku pernah bagitau nak bagi ganjaran kepada pengunjung blog yang ke 500k

Haa... tak sangka tak lama lagi dah nak cecah 500k pengunjung blog ni. Thanks korang yang sudi berkunjung ke blog aku yang tak seberapa ni! 💖💖💖👏👏👏

Tak sabarnya nak tau siapa pengunjung ke 500,000. Jangan lupa e-melkan screenshot pageview blog aku ke e-mel: carneyz[at]gmail.com. Tinggalkan sekali maklumat nama & alamat blog dan juga nombor telefon korang ye!


Blog pageviews pada 8.36 pagi ni. Sikitttt je lagi tu nak cecah 500k!

35 Comments

  1. semoga semua berjaya menangkapnya.. 😅

    ReplyDelete
  2. Belum berjaya menangkap gik setakat tok... hihihi

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Terima kasih jadi pengunjung blog saya yg ke 498,8xx ;)

      Delete
  4. Tangkap jangan tak tangkap hehe .. baca tajuk pun tumpang debar haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgh menunggu klu2 ada yang berjaya tangkap nombor 500k tu hehe

      Delete
  5. cuba juga td....sempat capture 499,999 lps tu dh 500,003 ...tahniah la utk yg dpt capture tu nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, sis ke yg hantar email kat saya tadi? kita tunggu klu ada yg berjaya tangkap nombor 500,000 tu ;)

      Delete
    2. aah send email td :) nombor sipi2 je hehe

      Delete
  6. ms buka blog ni dah 500 024. tahniah yg berjaya capture!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai, terlepas 24 view je. tak pe klu ada rezeki saya buat lagi hehe

      Delete
  7. Replies
    1. dah lepas 500k Uncle. Tapi tak boleh challenge Uncle lagi la hihi

      Delete
  8. ala..dah lebih sgt
    500,209 dah.. he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tak sangka laju pulak page view naik. Alhamdulillah, terima kasih atas kunjungan rakan2 blogger semua :)

      Delete
  9. Replies
    1. alahai, tapi nak cakap terima kasih jugak sudi dtg menaikkan page view blog hari ni ;)

      Delete
  10. Replies
    1. alamak, takde rezeki.. tapi thank you sudi datang memeriahkan page view blog ni :)

      Delete
  11. Replies
    1. alaaa.... takpe Insha Allah ada rezeki kita buat lagi hihi

      Delete
  12. Tahniah dah sampai 500K lebih dah nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Sue selalu jugak jengok blog kita ;)

      Delete
  13. Semoga terus sukses dalam blogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Sal. Jom sama2 sukses berblogging ;)

      Delete
  14. Tahniah yang berjaya tangkap nombor bertuah itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayangnya tak siapa yang berjaya tangkap nombor tu Kak Amie...

      Delete
  15. teruskan menulis. hehe suka baca blog carneyz

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .