Bulan lepas aku dapat email dari seorang blogger dari negara luar. Katanya dia tengah buat research untuk satu artikel yang dia tengah buat dan terjumpa satu ulasan produk yang aku pernah tulis satu masa dulu. Jadi dia pun mintak kebenaran nak letak ulasan aku tu dalam rujukan artikel dia.

Klik SINI untuk artikel blog yang merujuk ulasan produk dari blog aku ditulis oleh blogger Steven Walker.

Terima kasih blogger Steven Walker sebab dah letak back-link ke blog aku dan mintak kebenaran untuk merujuk ulasan produk tu dalam blog sendiri. Ni baru betul-betul ethical journalism.

Kalau korang pengguna produk tablet PC macam iPad, Samsung Tab etc. boleh rujuk blog Steven sebab dia banyak buat ulasan tentang produk tablet PC. Klik sini untuk melawat blog Steven Walker.

15 comments:

  1. Hebat sis πŸ‘
    Dapat juga tambah kenalan ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde la hebat mana sis hihi. Kebetulan ulasan produk tu menepati tajuk artikel dia kot.

      Delete
  2. bagus mat saleh ni, minta permission..

    ReplyDelete
  3. Baca sedikit pasal artikel papan kekunci iPad.
    Baguslah minta kebenaran walaupun artikel sudah lama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, walaupun dah lama tapi dia masih ada effort nak contact utk mintak kebenaran πŸ‘πŸ»

      Delete
  4. Steven Walker seorang pengguna TMK yang beretika.

    ReplyDelete
  5. Bagusnya, dia minta izin dulu. Hebatnya, review Carneyz. πŸ‘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju dgn Nur, kita okey je bila org lain mintak izin dulu πŸ‘πŸ»

      Mungkin sbb tak ramai yg buat review pasal keyboard iPad kot hehe

      Delete
  6. Blog Steven Walker tu simple je kan? Senang nak clik & cari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus macam tu, senang nak cari konten yg kita minat.

      Delete
  7. wahhh tahniah tahniahπŸ‘πŸ‘

    ReplyDelete
  8. wah tahniah carneyz semestinya post tu bermutu.. tapi bagus la dia minta izin dulu

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .