Sneak peek logo baru

 

Jeng.. jeng... jengggg!!! 

Buat masa sekarang aku tengah dalam proses menukar template blog ni. Aku dah pilih design template, sekarang tengah fasa testing... testing... 123... hihi.

Harapnya template blog yang baru nanti selain nampak lebih clean, akan lebih cepat loading dan memudahkan pembaca blog untuk navigate dan cari info mengikut minat masing-masing.

Nantikan kemunculan the new Coffee Break With Me blog!

14 comments:

  1. Huyyooo! Tak sabarrr kitaaa! Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyy dah rasmikan template baru ✌๐Ÿป

      Delete
  2. Wah! Tak sabar!

    Dalam 14 tahun uncle berbelog... baru sekali tukar template! (pemalas)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Uncle, memang jenuh nak update semua label dan hyperlink...

      Delete
  3. Rajinnya ubah templet. Haha saya tidak pernah ubah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, sebab rasa bosan pulak tgk template yang sama ๐Ÿ˜…

      Delete
  4. tak sabar rasanya menuggu wajah baru blog ini...

    ReplyDelete
  5. wow mesti cantik ni tak sabar nak tunggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap template yg baru ni lebih senang visitor-friendly ๐Ÿ˜„

      Delete
  6. cantik sgt template baru ni carneyz.. iklan pn byk keluar.. user friendly

    ReplyDelete
  7. terbaikkkkk๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘blog sy pun dah lama x tukar baju... nnt tggu ms sesuai.. skrg byk benda nk kena buat hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, kena cari masa yg betul2 boleh bertenang sbb proses 'salin baju' blog ni renyah jugak.

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .