Alhamdulillah, terima kasih BFF, adik, kakak dan Suami Terchenta atas pemberian hadiah ulangtahun tahun ni 😊. Aku takde la mengharapkan apa-apa hadiah, cukup menerima ucapan selamat hari lahir dari orang-orang yang tersayang tanda kehadiran aku bermakna dalam hidup dieorang.

Still, aku hargai hadiah yang diterima dari dieorang:


birthday gift
Dari jauh, BFF Donna hantar hadiah bunga dalam belon ni

birthday gift
Bunga orkid dari BFF Nurul yang macam biasa kalut tersalah pilih belon 'Get Well Soon' πŸ˜†


din by din tai fung
Selain dari staycation, Suami Terchenta belanja makan xiao long bao di Din by Din Tai Fung. Suami Terchenta jarang bagi hadiah tapi dia suka belanja makan, sebab tu wife dia tak berjaya kurus! πŸ˜‚

clef hydrating eye gel
Adik bagi hadiah gel pelembap mata. Suka sangat sebab ada roller sekali.

clef moisturising body lotion
Hadiah dari kakak, losyen badan dengan essential oil lavender dan mandarin. Wangi sangat, bila pakai ni auto feeling kat dalam hotel / spa


clef toiletries bag
Dapat beg toiletries sekali 😍

Video unboxing hadiah dari kakak dan adik:


clef unboxing

22 comments:

  1. alhamdulillah..meriah hadiah2 nya... :-)

    ReplyDelete
  2. HBD ya kak....sayapun pasti senang dapat hadiah dari orang"tercinta,walaupun ga berharap ,perhatian saja udah senang😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih 😊 Org memberi kita terima. Tak beri pun tak apa, yang penting ucapan tulus ikhlas dari orang2 tersayang tanda diraikan gitu.

      Delete
  3. Replies
    1. Insha Allah, berusaha untuk jadi org baik dgn kawan2 rapat dan keluarga tersayang πŸ₯°

      Delete
  4. happy birthday Carneyz, alhamdulillah di kelilingi insan yang baik2 yang menyayangi kan.. syukur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... memang bersyukur dikelilingi org2 yg baik2 semuanya Insha Allah.

      Delete
  5. Alhamdulillah...semua hadiah best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, berbesar hati terima hadiah dari BFF dan keluarga.

      Delete
  6. Clef tu da minyak wangi... wangi gilerr, tak silap amat pernah ada tu dia beli ke orang bagi,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak try pulak minyak wangi masa pegi kedai clef hari tu. Lain kali nak singgah lagi la. Harga pun ok, tak mahal sangat.

      Delete
  7. nice!!! best dpt hadiah esp dari org2 tersayang

    ReplyDelete
  8. tak kira kan apa pun hadiahnya... hati berbunga bunga tu lbh penting ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, org belanja makan pun hati berbunga2 jugak hehe 😜

      Delete
  9. Alhamdulillah... rezeki dr orang² tersayang... happy belated birthday once again sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... terima kasih Kakmim πŸ˜„ dah berlalu birthday month ya.

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .