Showing posts with the label Friends Ooh La LaShow all
Piknik di Taman KLCC

Musim kawen ke sekarang, berjangkit2 dorang ni. Kali ni sorang lagi BFF aku bakal menamatkan zaman bujangnya. Tahniah Zura! Semoga perkahwinan kekal bahagia ke anak cucu... Since dah buat bachelorette party untuk BFF sorang tu, m…

Breakfast Date di Kenny Hills Bakers

Minggu ni memang penuh aktiviti keluar dengan kawan-kawan. Syukur Alhamdulillah, takde la sunyi bila anak-anak turun sekolah. Hari ni pagi-pagi lagi pergi sarapan pagi dengan ex-roommate aku masa belajar kat UTM dulu, Eva. Kiteor…

Lepak dengan Ex-Colleagues

Semalam kawan ofis tiba-tiba mesej ajak keluar makan. Sejak aku pindah ke KL, rasanya tak penah kiteorang bertiga keluar makan sekali. Lepas tu aku resigned. Sebelum last day, ada la plan nak buat farewell lunch untuk aku tapi le…

Jamuan Raya Fasa Pasca Pandemik

Pejam celik2, eh dah masuk hari terakhir di bulan Syawal. Syukur Alhamdulillah, raya tabun ni disambut dengan meriah di samping keluarga besar dan sahabat-handai. Ramai juga yang ambik kesempatan buat open house, kami pun tak kur…

Jom Lepak di Tiffin @ The Yard Sentul

Sejak kebelakangan ni kes Covid makin naik, walaupun tak setinggi tahun lepas. Bila nak keluar rumah je, ghisauuuuu.... Kita tak nampak virus Covid dengan mata kasar so langkah terbaik ialah elakkan tempat yang sesak dan patuh SO…

Lisettes Cafe & Bakery Bangsar

I have two close girlfriends and between the three of us, we love exploring trendy cafes. I love and at the same time loathe hanging out with them - love it because they are fun company to let down my hair so to speak, but how my…

Geng KAMIE Reunion

Dah lama Geng KAMIE tak bersiaran. Lepas bertahun-tahun tak ber ‘hoohaa’, akhirnya terbuka semula peluang kiteorg berkumpul sekali lagi sempena kedatangan Sis Lin ke KL. Apa lagi, riuh la group Whatsapp yang sekian lama sepi tu. …

Majlis Kawen Yana & Kidir

Salam semua! Firstly, kiteorang nak ucapkan ‘Selamat Pengantin Baru’ buat Yana & Kidir! Sedar tak sedar, dah besar dah dak Yana ni, dah mendirikan rumahtangga. Semoga perkahwinan ni diberkati Allah SWT dan bahagia ke anak cuc…