Hari ni hari terakhir exam untuk Khadeeja, subjek Matematik. Khadeeja ni bab mencongak tambah tolak dia memang laju tapi bab hafal sifir ni dia agak lemah. Jadi aku harapkan dia dapat buat yang terbaik. Pagi tadi sempat lagi aku duduk dengan buat soalan latihan sama-sama. Sebelum Khadeeja pergi sekolah pagi tadi, aku cium ubun-ubunnya dan berdoa, 

Ya Allah, berikan kebijaksanaan ke dalam minda anakku agar dia dapat menjawab dengan baik.

Memandangkan dah paper terakhir jadi aku dah boleh duduk hadap blog dan berjalan-jalan ke blog kawan-kawan hehe.

Bercakap pasal blog kawan-kawan, awal bulan ni blogger SA (Suria Amanda) ada buat pengumuman top komentator di blognya. Tak sangka kali ni rezeki nama aku yang naik. Alhamdulillah. Terima kasih SA sebab pilih sis jadi pemenang untuk bulan ni! 🫢🏻

Aku memang suka follow blog SA sebab dia rajin share apa yang dia dengan Pak Zain masak. Jarang kaum bapa ni pandai memasak, untung kan SA sebab ayah dia bukan setakat pandai masak tapi rajin ke dapur jugak.

Anyway, semalam dah selamat sampai pun hadiah dari SA tu. Dapat tudung retis Fazura 😍. Aku belum ada lagi tudung retis ni. Boleh la pakai masa keluar outing dengan BFF ke. Hari-hari aku memang tak rajin nak iron tudung jenis bawal, so kalau harian aku pakai tudung sarung je biasanya 😜.


tudung Fazura

Buat SA, semoga murah rezeki SA lepas ni dan dipermudahkan urusan majlis perkahwinannya yang dah makin dekat. Ameen Ya Rabbal Alameen.... 🀲🏻

26 comments:

  1. tahniah kerana menang hadiah pengomen bertuah. hadiah mahal tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Abam Kie. Alhamdulillah rezeki πŸ₯°

      Delete
  2. tahniah
    alhamdulillah semoga Khadeeja dpt jawab dgn exam dgn baik. aaminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Cik Nor πŸ€— mudah-mudahan, ameen YRA 🀲🏻

      Delete
  3. wah congrats. best tudung fazura tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih πŸ€— tunggu mood rajin nak iron tudung baru cuba hehe

      Delete
  4. jealous u dapat fazura....hehe.fav sy tudung bawal ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki πŸ˜„ sis sila follow blog SA & selalu tinggalkan komen jugak mana tau ada rezeki jugak hehe

      Delete
  5. Tahniah dapat hadiah...
    SA rajin bg hadiah untuk top komentar kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih πŸ€— ya, rezeki jadi pemenang top komentator kali ni hihi..

      Delete
  6. Tahniah... kita terpaksa kumpul kan semua top komentar kiita hehehe insyallah tunggu hadiah sampai je :D

    ReplyDelete
  7. Tahniah! Bestnya! Saya pun takdak lagi tudung retis nih! Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih nona πŸ€— tu la, first time ni dapat tudung retis hehe

      Delete
  8. Uncle pernah jumpa SA in person tau... cantik

    ReplyDelete
  9. Tahniah Carneyz, Kak Sue pun suka baca blog SA. Cuma lately nie jarang-jarang buka blog kawan-kawan..

    ReplyDelete
  10. Selamat yaaa....suka kagum dengan temen"dari sini yg aktif banget menulis dalam sehari bisa banyak bangeetπŸ˜€πŸ‘

    ReplyDelete
  11. Iyaaa ih, aku salut loh Ama temrn2 blogger Malaysia, nulisnya itu aktif BANGETTTT πŸ˜„πŸ‘. Bisa tiap hari kadang. Ya Allah kenapalah susah sangat di aku nulis sesering itu 🀣🀣.

    Sayapun suka main ke blog kak sa. Bagus memang isinya. Ini Krn kemarin traveling seminggu, jadi tak cukup waktu nak BW. Skr mau rajin lagi mampir ke rumah blog temrn2 πŸ˜„

    ReplyDelete
  12. tahniah sis... boleh feeling fazura nak? hehehe... bawal printed nektok kacak² jak koh tp nk meng-iron ya lah malas... hehehe

    ReplyDelete
  13. Tahniah Carneyz.
    Moga tambah rezeki penerima dan pengirim hadiah.

    ReplyDelete
  14. tahniah top komentar kt blog SA....adiah tudung retis...syok tu

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .