Aku rasa macam baru je baik dari selsema, ni kena lagi lepas jangkit dari Suami Terchenta minggu lepas. Alhamdulillah ala kulli haal... moga-moga penyakit ni menghapus dosa-dosa kecilku selama ni.

Bila flu ni kepala rasa berat je. Lepas makan ubat confirm pengsan. Plan minggu ni nak keluar ke Perpustakaan KL sebab sepanjang minggu lepas aku cuma duduk di rumah je tak keluar ke mana-mana kecuali pergi ambik budak-budak balik dari sekolah. Weekend pun tak ke mana-mana sebab kami berdua sama-sama kena flu

Semoga kawan-kawan yang lain baik-baik aje, sihat walafiat. Maaf la mood blogging / blogwalking tu masih lagi hilang entah ke mana, tambah-tambah lagi tengah tak sihat ni huhu.

32 Comments

  1. Innalillahiwainnailahirajiun. Semoga cepat sembuh. Betul moga cosa kita diampunkan Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih NA. Alhamdulillah dah sihat semula walaupun batuk tu lambat sikit nak baik :)

      Delete
  2. get well soon carneyz..take care ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Afzan, alhamdulillah dah baik :)

      Delete
  3. Semoga cepat sembuh ye, Carneyz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Nur. Alhamdulillah dah sembuh :)

      Delete
  4. Replies
    1. alhamdulillah dah sembuh. saya makan ubat flu dan ambik vitamin c. semoga kulit flawless jugak lepas ni hihi

      Delete
  5. Replies
    1. terima kasih sal :) alhamdulillah dah sembuh.

      Delete
  6. Bawa-bawalah berehat ye.
    Biarlah pengsan lama-lama sikit, supaya diangkat terus sakitnya. Moga cepat sembuh ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak amie. alhamdulillah dah sembuh :)

      Delete
  7. Syafakillah awak.. jaga diri ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak sue. camni la bila imuniti badan rendah senang kena jangkit. alhamdulillah dah baik :)

      Delete
  8. Semoga cepat sembuh ye...SA kalau flu memang kalah..tapi jarang sangat flu...Carneyz amik vit C selalu ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih SA :) lepas kena covid, vaksin flu dah tak ampuh mcm sblm ni. cuma bila flu tak bersin2 meleleh2 hingus compare sblm ambik vaksin flu dulu.

      Delete
  9. Moga Allah beri kesembuhan buat Carneyz dan suami.
    Banyakkan ambik vit C - vitamin atau buah oren.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Ujie :) Skrg mmg selalu beli buah mandarin buat stok di rumah.

      Delete
  10. Replies
    1. Terima kasih Cik Nor. Alhamdulillah dah sembuh :)

      Delete
  11. Replies
    1. Terima kasih mamatisya. Alhamdulillah dah sembuh :)

      Delete
  12. semoga cepat sihat.. rajin2 makan vit C dan madu. in sha allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Nina. Alhamdulillah dah sembuh :)

      Delete
  13. Kita siap pakej meleleh-leleh air hingus. Tapi ada client share suruh ambil clarenese. Ambik yg 24 hours..mkn sebiji jer..so far cepat berkesan...cuma mengantuk plus start batuk pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. clarenese ni mmg efektif, tapi saya cuma akan ambik klu flu yg pakej meleleh2 hingus je hehe. alhamdulillah sejak ambik vaksin flu takde pakej hingus meleleh cuma hidung berair, perit tekak, low grade fever dan batuk.

      Delete
  14. Allahuakbar.. Semoga cepat sembuh ya..Memang Kalau flu ni, rasa nak tidoo je Tau...Makan ubat tu mmg lg mengantuk jadiknya.. Mood apatah lagi...Tabah Yaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nona. macam tu la bila flu. semua kelaut huhu...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .