Selamat Hari Lahir, Suami Terchenta! ❤️ Semoga Allah SWT sentiasa memberikan taufik dan hidayah, barakah dan rahmat-Nya kepadamu. Semoga dikau sentiasa dalam perlindungan Allah dan dipanjangkan usia supaya kita sama-sama dapat membesarkan anak-anak yang solehah. Ameen Ya Rabbal Alameen... 🤲🏻

P/S: Sorry tahun ni takde buat surprise sebab kita busy nak exam hujung minggu ni 😜.

35 comments:

  1. happy bday...semoga yg baik2 saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sis. Ameen... 🤲🏻

      Delete
  2. Hehe.. nice photo! Semoga panjang umur dan sihat sejahtera hendaknya, suami Carneyz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen... 🤲🏻 terima kasih Nur 🌸

      Delete
  3. selamat hari lahir
    kami mengaminkan doanya aminnnn

    ReplyDelete
  4. aamiinnnn...kami sama2 tadah tangan moga semuanya baik2 utk Carneyz sekeluarga

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir buat husband Carneyz...kat opis ni pun ramai yang sambut birthday bulan puasa...

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir, semoga suami sis sentiasa dalam rahmat-Nya 🤲

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen 🤲🏻 Terima kasih sis 🌸

      Delete
  7. Selamat hari lahir Boss.. moga sihat selalu.. jom zoom reunion hahahaha

    ReplyDelete
  8. hepi birthday untuk suami sis. Semoga ikatan berkekalan hingga ke Jannah

    ReplyDelete
  9. aamiin...happy birthday to husband Carneyz..

    ReplyDelete
  10. Selamat ulangtahun..semoga kalian dilimpahi rezeki dan rahmat ..SaMaWa till Jannah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen 🤲🏻 terima kasih 🌸

      Delete
  11. Selamat ulang tahun untuk suami tercintanya, Mbak
    Semoga panjang usia dan berkah selalu.

    ps. Kunjungan pertama ke blog Mbak. Salam perkenalan saja ya Mbak.

    Salam dari saya di Sukabumi, west java, INA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen 🤲🏻 Terima kasih Mbak sudi berkunjung ke blog saya. Nanti ada masa saya melawat blog Mbak ya 😄

      Delete
  12. Panjang umur, banyak rezeki dan selalu sehat, untuk suami kak carneyz 🎉🎉🎉

    ReplyDelete
  13. Selamat Ulang Tahun untuk suami carneyz...dengan ucapan jaga carneyz elok2 tau...😁

    ReplyDelete
  14. Happy belated birthday buat suami Carneyz. Moga sentiasa sihat, dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen... 🤲🏻 Terima kasih Kak Amie 🌸

      Delete
  15. Aaaminn... ya Mujib. Happy belated birthday buat husband Carneyz

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .