Alhamdulillah bulan ni banyak sikit compare dengan bulan lepas. Aku taknak compare dengan orang lain sebab effort aku dan orang lain tak sama. Cuma bulan ni aku memang rajin pulak menulis dan publish blog posts berbanding bulan lepas. Bulan lepas kan mood blogging aku kelaut πŸ˜…

Bila kau seorang homemaker yang jarang-jarang keluar rumah, kadang-kadang mati kutu jugak nak tulis apa. Sebenarnya banyak je benda yang baru dan trending boleh cerita tapi benda tu mesti kena dengan minat baru la passionate sikit nak menulis hihi. 

Apapun, kena jugak rajin update blog sebab tahun ni aku ada target berapa hasil yang aku kena capai dari penulisan blog ni. Insha Allah, based on earnings bulan Januari & Februari ni termasuk advertorial earning, aku jangkakan sasaran ni akan tercapai.

Caiyok2x Carneyz!



 

16 comments:

  1. Tahniah Carneyz! Moga berjaya capai sasaran.
    Akak takde sasaran, memang ke laut dalam hasilnya πŸ˜„

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Ujie :) Dah terbiasa masa kerja dulu ada KPI untuk motivate bekerja. Skrg ni kena buat KPI sendiri la supaya rasa lebih semangat nak blogging hehe

      Delete
  2. Replies
    1. 3 tahun kemudian baru dapat cash out Uncle hahaha! klu dah capai USD100 baru dapat cash out. Tahun lepas purata USD3 x 6 = USD18... uish lama lagi nak open table ni :P

      Delete
  3. Semoga tercapai hasrat. Saya masalah malas keluarkan duit jadi tiada mohon lagi Google Adsense. Duit Nuffnangpun tidak keluarkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh sayangnya... sebenarnya suka2 je tengok hasil adsense tu bila angka bertambah rasa puas je hehe.

      Delete
  4. makin rajin publish dong ya 😁

    ReplyDelete
  5. Adsense untuk blog antara perkara yang sukar untuk dapat berbanding Youtube...apa-apapun semoga hajat dan impian tecapai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb skrg ni org lebih minat menonton video dari membaca blog πŸ˜„

      Delete
  6. chaiyok chaiyokkkk keep on bloggingπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .