Innalillahiwainnailaihirojiun...

Baru je Suami Terchenta balik dari Kuching Rabu lepas sebab makcik sebelah ibunya meninggal dunia, semalam terima perkhabaran yang datuk sebelah bapa pulak meninggal dunia.

Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

Semoga roh arwah datuk Suami dicucuri rahmatNya.

Nota kaki: Kali kedua dalam minggu ni Suami Terchenta balik kampung mengejut. Hanya mampu berdoa semoga ada rezeki lebih baik masa bayar harga tiket kapal terbang kali ni yang mencecah RM1k+.

لَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلَّا بِٱللَّٰهِ ٱلْعَلِيِّ ٱلْعَظِيمِ

28 Comments

  1. Allahu, ujian demi ujian:( Takziah buat Carneyz sekeluarga.
    Insha Allah dengan niat yg baik, Allah akan ganti dgn rezeki yg lebih baik 🤲

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen YRA… Terima kasih PH. Sama2 kita tabah menerima ujian dari Allah tahun ni.

      Delete
  2. Inna lillah wa inna ilayhi rojiun
    Moga Allah mengampuni dan merahmati rohnya.

    Salam takziah buat Carneyz sekeluarga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen YRA… Terima kasih kak Ujie atas doanya.

      Delete
  3. Innalillahiwainnailahirajiun.
    Semoga Allah tempat kan mereka di kalangan orang beriman.

    ReplyDelete
  4. Salam takziah...semoga roh mereka ditempatkan dikalangan mereka yg beriman..

    ReplyDelete
  5. Allahu..salam takziah..semoga Allah permudahkan semuanya..

    ReplyDelete
  6. Innalillahiwainnailahirajiun.
    Semoga Allah tempat kan mereka di kalangan orang beriman. aminn ya robbal Alamein

    ReplyDelete
  7. Innalillahhiwainnailaihirojiun... semoga Allah mengampuni dan mengasehani rohnya.

    Takziah buat Carneyz serta seluruh ahli keluarga.

    ReplyDelete
  8. salam takziah buat korang especially buat Jun n family... semoga dipermudahkan segala urusan kat sana...selamat pegi dan selamat balik KL

    ReplyDelete
  9. Salam takziah sis. Tiket flight tu tak apalah, moga Allah gantikan rezeki lain nanti. semoga segala urusan dipermudahkan

    ReplyDelete
  10. Innalillahiwainnailaihiraajiuun.
    Salam takziah buat keluarga suami. Semoga arwah ditempatkan dalam kalangan hamba-Nya yang beriman dan beramal soleh. Amin.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .