First of all, aku pun tak sangka memang laju jugak pageviews kali ni naik berbanding masa baru nak aktif balik blogging beberapa bulan lepas. 

Laju sampai tak seorang pun sempat tangkap pageviews yang ke-500,000 huhu... Jadi kali ni tiada pemenang yang dapat diumumkan. Insha Allah kalau ada rezeki lagi aku buat lagi contest untuk hiburan kawan-kawan yang sudi berkunjung ke blog aku ni.

Tapiiiii... memandangkan hanya seorang je yang mencuba nasib walaupun tak dapat nombor yang ke-500k, aku decide nak bagi jugak hadiah saguhati buat seorang rakan blogger ni. Dia berjaya menangkap pageviews yang ke-499,999. Cantik bangat nombor tu!

Tahniah buat MAMA TISYA kerana terpilih mendapat hadiah saguhati 👏👏 Sila emailkan details untuk penghantaran hadiah ye.



33 Comments

  1. Tahniah blogger mama Tisya.

    Tahniah juga buat Carneyz 👏🏽
    Moga terus semangat berblog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak Ujie 🥰 Suka blogging sbb dapat kenal ramai kawan2 blogger baru.

      Delete
  2. tahniah mama Tisya....cantik nombor tu..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Mama Tisya dapat tangkap sipi-sipi.

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mama Tisya. Aduh saya lupa. Lepas ni buat lagi tak?

    ReplyDelete
  5. Wahhhh... tahniah Mama Tisya!!! Kacak juak no ya 499,999

    ReplyDelete
  6. wah tahniah mamatisya... rezeki tu!!

    ReplyDelete
  7. Alahamdulillah rezeki Mamatisya...cantik nombor yang dia dapat capture tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan nombor tu? Maybe next one buat PV yg ke 999,999 pulak 🤩

      Delete
  8. tahniah kpd tisya. abe kie dah jrg join contest skrg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat suka2 je Abam Kie, utk meraikan kawan2 blogger yg sudi singgah ke blog ni 🤩

      Delete
  9. udah 501,782 terlepas mama hihi.. hari atau esok pv mama akan mencecah 4.5M silalah capture disana.. di sana.. mana tau ada rezeki kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak mesti dah terlepas tu. kita tunggu yg ke 5M pulak hehe

      Delete
  10. Replies
    1. Tahniah! 🥳 nantikan hadiahnya ye 😉

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .