Beg sejadah



Terjumpa beg sejadah ni dijual kat Shopee. Comelnya!

Dah lama aku carik, tapi kebanyakannya aku tak berkenan pulak dengan coraknya. 

Yang ni memang aku berkenan habis. Kat luar corak sisik ikan hitam putih, dalam pulak telekung purple. I loike!

Kalau malas bawak handbag, kat belakang ada zip poket boleh letak dompet & telefon. 

Tapi nak solat mungkin kena keluarkan dulu nanti tak selesa pulak.

Lepas ni senang la angkut sejadah sekali dengan telekung. 

Sesambil tu kita support home business.

Boleh carik beg sejadah ni kat sini: https://shopee.com.my/farisya_17/7078125826 #ShopeeMY

12 Comments

  1. juling mata bila tgk lama2..hehe
    Tapi aini suka corak2 macam ni..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. comel kan? suka ada poket belakang, sejadah lipat2 jadi beg 2-in-1

      Delete
  3. cantik..skarang mudah ada beg sejadah camni bila nk travel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu sis, dah tak perlu bawak beg sumbat sejadah dan telekung. Itu le sejadah, itu le begnya hahaha

      Delete
  4. Siyes..cantik la bag sejadah ni...comel....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel tak boleh tahan tgk, tu yg terbeli hehe

      Delete
  5. Comel dan cantik coraknya macam signature corak fabric Jepun. Okay juga jenis bag macam ni. ada yang jenis poket tu ringan, kena tiup angin boleh melayang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, suka yg ni sbb sejadah tebal sikit, kalau solat atas lantai keras takde la sakit sgt duduk antara dua sujud.

      Delete
  6. Bagusnya beg sejadah begini. Siap ada poket boleh simpan dompet dan telefon lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, saya mmg suka benda-benda yang multi-function ni.

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .