Jodoh, rezeki dan ajal ialah rahsia Tuhan.

Sejujurnya aku terkejut bila BFF aku tiba-tiba bagitau dia akan menikah. Jumpa bakal suami tahun lepas, know-know nikah tahun ni. Tahun 2022 ni memang tahun kejutan. Raya terkejut, BFF kawen pun terkejut. Itulah dinamakan jodoh.

Ada jugak orang yang cari jodoh bertahun-tahun tapi masih belum bertemu. Aku doakan agar dipertemukan mereka di dunia ni. Again, ni semua rahsia Tuhan. Kita cuma boleh berdoa sebab Allah knows what's best for them.

6 Comments

  1. Alhamdulillah, bertemu jodohnya..semoga dipermudahkan urusan..

    ReplyDelete
  2. Semoga berkekalan pernikahan BFF Carneyz. Betul tu, kerja Allah. Semoga berbahagia ke akhir hayat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen YRA. Moga bahagia hendaknya dieorg sampai bila-bila.

      Delete
  3. alhamdulillah mama tumpang gembira. siapalah tak suka bila ada yg nak dirikan masjid kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu mama. Cuma terkejut bila perkenalan yg singkat terus ke jinjang pelamin. Semoga bahagia hingga ke hujung nyawa Ameen YRA.

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .