Terima kasih Starbucks, belanja kek birthday bulan lepas :)


Kek tiramisu



Adik Puteri yang kerja kat Starbucks Sunway Putra tu sweet sangat, siap wish happy birthday masa redeem kek ni. Kat atas kotak tu pun dia tulis jugak 'Happy Birthday'.

14 Comments

  1. Replies
    1. Kek tiramisu mmg faveret saya sbb ada kopi.

      Delete
  2. SA sekarang tgh craving cheesecake sebab nak bagi hilang rasa pahit kat tekak...bila makan ubat ni semua benda jadi pahit..bleh makan cheesecake je at the moment

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesiannya SA. Cheesecake pun sedap tapi kita lagi suka kek yang ada rasa kopi.

      Delete
  3. Sedapnya...
    Happy Birthday Carneyz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Aini. Dah sebulan berlalu baru nak claim kek birthday hehe

      Delete
  4. belanja la gabar adik puteri tu sekali... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala terlupa pulak hari tu Uncle sbb nak cepat.

      Delete
  5. kaaannn comel je adik2 yg keje kat cabak wish kita hepi besady hahaha

    ReplyDelete
  6. Tak pernah dpt wish dari setarbak hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia wish kat email Sislin hehe. takpe klu birthday month tu mesti keluar reward free birthday cake kat apps dia

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih Sha, dah sebulan berlalu baru nak claim kek hehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .